Фонд громади «Добробут» налагоджує партнерські відносини з Корпусом Миру США в Україні

27 лютого відбулася зустріч-інтерв’ю активу Фонду громади міста Дубна «Добробут» із керівником напрямку «Розвиток громад» Корпусу Миру США в Україні Романом Олексенком. Під час зустрічі відбулося обговорення основних питань можливої майбутньої співпраці, а також основні очікування та вимоги до потенційного волонтера.

Визначених напрямків співпраці є кілька: інституційний розвиток благодійної організації «Фонд громади міста Дубна «Добробут», написання проектів на грантові конкурси для сталого розвитку громади, розвиток молоді та соціального капіталу. Також важливим напрямком роботи волонтера-американця може бути розвиток партнерства та співпраці із різними міжнародними донорами та грантодавцями.

З кожним роком кількість волонтерів Корпусу Миру США зменшується, а тому конкуренція за прийом американського добровольця нині є дуже високою. Місто Дубно буде гідним заявником у цьому конкурсі та має шанси і передумови аби продовжити в майбутньому вже наявні успіхи співпраці із Корпусом Миру США в Україні для сталого розвитку громади.

Previous
Previous

Фонд громади міста Дубна «Добробут» продовжує допомагати медичним працівникам

Next
Next

Благодійні фонди не тільки збирають кошти, а й приділяють увагу інституційному розвитку