Фонд громади міста Дубна «Добробут» продовжує допомагати медичним працівникам

Чергова адресна допомога для медичних працівників міста та району була доставлена 31 березня 2020 року. На даний час волонтери самовіддано працюють аби в умовах ажіотажу та нестачі матеріалів, знайти та закупити все необхідне для належного захисту медпрацівників. Питання збереження власного життя та здоров’я багато в чому залежить від самих людей, які мають дотримуватися передбачених заходів безпеки та умов карантину. Натомість медичні працівники змушені виконувати свій обов’язок та рятувати життя пацієнтів, які звертаються в заклади медицини.

Аби допомогти забезпечити певний рівень захисту для медиків, було запроваджено та триває на даний час збір коштів на рахунок Благодійної організації «Фонд громади міста Дубна «Добробут» від усіх охочих, кому не байдужа ця тема.

Розуміючи роль та значення подібної допомоги та підтримки, до збору коштів долучилися дубенчани та жителі району. Саме завдяки благодійним пожертвам, нині вдалося здійснити цільову допомогу, аби доповнити та підсилити матеріальну оснащеність медичних закладів елементарними, але такими дефіцитними на даний час товарами.

Актив Благодійної організації «Фонд громади міста Дубна «Добробут» дякує всім, хто долучився до акції та підтримав дану ініціативу.

Разом можна зробити багато добрих справ!

Наші реквізити:
Номер рахунку – UA403333910000026007054741454
Код ЄДРПОУ/ІПН – 43278498
Призначення – благодійні внески
Або картка – 5169 3305 2168 5609.

Previous
Previous

Фонд громади міста Дубна оголошує збір коштів у відповідь на агресію окупантів

Next
Next

Фонд громади «Добробут» налагоджує партнерські відносини з Корпусом Миру США в Україні